เมนูหลัก
|
| |
| คณะ | มนุษยศาสตร์และสังคมศาสตร์ |
| สาขาวิชา | ภาษาต่างประเทศ |
| หน่วยกิต | 3(3-0-6) |
| เลือก ภาคการศึกษาที่: 3 / 2561 |
| |
![](images/common/line/horz_1.gif)
รายวิชานี้ไม่เปิดสอน ภาคการศึกษาที่ 3/2561 หรือ ข้อมูลกำลังอยู่ในระหว่างเตรียมการ | คำอธิบายรายวิชา This course is designed to give students an overview of work in restaurant service. Practical role-play exercises familiarized students with relevant vocabulary and wxpressions. The particular lexis of the restaurant business. food and beverage, is fully covered. It is intended that this course should prepare the students for verbal communication with restaurant employee is most likely to come into verbal interaction with customers have been divised.
- เรียน C = Lecture L = Lab R = ประชุม S = Self Study T = ติว |
| |